- Przepis na pieczonego Karpia
Przepis na karpia firmowego z piekarnika.
W związku z licznymi pytaniami czytelników, przedstawiamy Państwu sprawdzoną recepturę na pieczonego karpia:
– Karpia pokroić w dzwonki
– przyprawić wegetą
– włożyć do piekarnika na około 1 godzinę
– temperatura pieczenia około 200 stopniKarpia pieczemy do momentu uzyskania ładnego koloru. Po wyjęciu z piekarnika doprawić pieprzem.
Należy uważać, aby Karp w piekarniku nie zrobił się suchy!
Jak raz spróbujesz, nie pożałujesz.
Uwaga: Świeżego Karpia nigdy nie wolno mrozić, bo już później nie smakuje tak, jak powinien.
Sprzedajemy Karpia codziennie, więc możesz kupić nawet w dzień Wigilii. - Pieczony karp
Pieczony karp
Jeszcze lepszy niż smażony!
Od samego patrzenia na zdjęcia.. ślinka cieknie..
- Smaczny Karp? Sprawdzamy!
Jak przygotować Karpia?
Jak byś nie przygotował, nasz Karp zawsze będzie smaczny!
Swoim Klientom nie sprzedajemy kota w worku!
Przed sprzedażą sami sprawdzamy smak naszych Karpi!
Podczas testów stwierdziliśmy, że smak naszego Karpia.. odbiera mowę! Prawdziwe niebo w gębie!
Świeży i pyszny Karp, to nasz znak! Przekonaj się!
20
Lis 2013
Lis 2013